Νέα συσκευασία Jerry Can 20lt για τα Shell Helix

Στη Shell, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στα πλαίσια αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη η συσκευασία Jerry Can σε επιλεγμένα μέλη της οικογένειας Shell Helix.

Καθώς ο αριθμός των προδιαγραφών λιπαντικών στους κινητήρες αυτοκινήτων συνεχίζει να αυξάνεται, τα μικρότερα μεγέθη συσκευασίας γίνονται πολύ πιο αποτελεσματικά για το συνεργείο. Η καθημερινή επαφή μας με την αγορά έδειξε ότι οι συσκευασίες 20lt τετραγωνικής διατομής είναι ευκολότερες στην αποθήκευση και το χειρισμό και προτιμώνται με αυξανόμενο ρυθμό από τα συνεργεία. Προκειμένου, λοιπόν, να καλύψουμε αυτή την τάση και να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις προτάσεις μας στην οικογένεια Shell Helix, ξεκινήσαμε τη διάθεση επιλεγμένων προϊόντων σε συσκευασία Jerry Can.

Τα πλεονεκτήματα για το συνεργείο σας:

  • Εύκολο στην αποθήκευση.
  • Ευκολότερο στο χειρισμό από τα παραδοσιακά βαρέλια, ημιβάρελα ή δοχεία κυκλικής διατομής.
  • Ευκολότερο στη μετάγγιση του λιπαντικού.
  • Λιγότερο πλαστικό και συμβολή στην μείωση των σχετικών αποβλήτων.
  • Πολλές εγκρίσεις κατασκευαστών σε μια συσκευασία των 20lt.

Η συσκευασία Jerry Can θα παρέχεται με ένα βιδωτό καπάκι. Αυτό μπορεί να αντικατασταθεί με καπάκι με ενσωματωμένη βρύση (σπείρωμα 60 mm), προκειμένου να μεταγγίζεται εύκολα το προϊόν.

Τα προϊόντα που αρχικά θα διατίθενται στη συσκευασία του Jerry Can, είναι τα παρακάτω: