Ετήσια συνάντηση επιλεγμένων συνεργατών λιπαντικών Shell

Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών ετών, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Φεβρουαρίου η Ετήσια Συνάντηση Επιλεγμένων Συνεργατών λιπαντικών Shell. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο DIVANI ACROPOLIS και είχε ως κύριο μήνυμά της «Όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Περισσότεροι από 50 ήταν οι Συνεργάτες οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, καθώς η οικογένεια των Επιλεγμένων Συνεργατών επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, έδωσε το παρόν στη συνάντηση και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, κ. Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Αφού έγινε η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα σε ένα κλίμα εορταστικό βραβεύτηκαν οι Συνεργάτες που διακρίθηκαν για τα αποτελέσματα του 2019, οι οποίοι ήταν οι ακόλουθοι:

  • ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ – Χανιά
  • ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ OIL ΕΠΕ – Λάρισα
  • ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΔΗΜ. ΥΙΟΙ – Πειραιάς
  • ΝΤΟΥΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.& ΣΙΑ – Βέροια
  • ΨΑΡΟΜΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Ρόδος

Επίσης, βραβεύτηκαν και οι Συνεργάτες για την πολυετή συνεργασία τους μαζί μας. Φέτος ο κ. Σωτήρης Αθανασόπουλος (Βοιωτία) συμπλήρωσε τα 30 χρόνια και η εταιρεία Spare Service (Αθήνα) τα 20 χρόνια.

Την επόμενη ημέρα, οι βασικοί ομιλητές παρουσίασαν το πλάνο του 2020 και επικεντρώθηκαν τόσο στις προκλήσεις όσο και στις ευκαιρίες της νέας χρονιάς. Δόθηκε έμφαση στην εφαρμογή του προγράμματος για τα Εγκεκριμένα Συνεργεία Shell Helix και σαφές μήνυμα για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί τη νέα χρονιά στον τομέα των λιπαντικών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως οι καλές και μακροχρόνιες σχέσεις είναι αυτές που χτίζουν ένα καλύτερο και αποδοτικότερο μέλλον.